News.ua


як дізнатися про своє число удачі

Апрель 08
18:19 2023

За багато років свого існування нумерологія відкрила безліч способів, завдяки яким можна дізнатися про себе набагато більше. Цифри супроводжують нас протягом усього життя і завжди непомітно впливають на наш вибір і те, до чого ми тягнемось. Дуже важливим є, наприклад, кармічне число — це цифра, яка визначає вплив минулих наших дій на теперішнє та майбутнє. Воно вираховується за вашою датою народження.

Утім, день, в який ви з’явилися на світ, підказує ще й про те, у чому вам буде особливо щастити. У кожного є індивідуальне число удачі, яке легко розрахувати по даті народження. Цей числовий символ — ваш ключ до успішного та щасливого життя, адже підказує, які саме сильні та слабкі сторони впливають на хід подій, передає UkrMedia. Як розрахувати власне число удачі і що означає кожне з усіх можливих значень, розповідаємо далі.

Як дізнатися про своє число удачі — головну цифру вашого життя

Нам потрібно провести зовсім нескладні математичні розрахунки. Для цього записуємо на папірці свою повну дату народження і додаємо всі цифри між собою — до тих пір, поки не вийде одна цифра. Наприклад, ви народилися 1 грудня 1983 року, тобто 01.12.1983. Тоді розрахунок буде таким: 0+1+1+2+1+9+8+3 = 25; 2+5 = 7. Ось ми й визначили, що число удачі людини, народженої 1 грудня 1983 року — сім.

Значення кожного числа удачі (від 1 до 9)

Нумерологи кажуть, що кожна цифра наповнена власною енергетикою і сакральним значенням. Двох однакових значень просто не буває.

Одиниця (число удачі 1)

Це найсильніше в нумерології, яке означає успіх та перемогу у будь-якій сфері. Одиниці — справжні лідери, до яких прислуховуються і за якими готові йти інші. Вони здатні досягнути шаленого успіху у всьому, що їм до душі. Переважно ці люди дуже переконливі, тому й добиваються свого і ніколи не зупиняються на досягнутому. У своєму житті одиницям варто звертати особливу увагу саме на це число: воно — секрет їхнього успіху.

Двійка (число удачі 2)

В цьому випадку все навпаки — досягнути стовідсоткового результату двійка зможе лише у партнерстві з кимось, саме в цьому її сила. Задачі, які здаються занадто складними для одного, людині-двійці краще ділити з партнером, якому вона може хоч трохи довіритися і тоді результат не змусить на себе чекати. «Вмикати» самостійність зайвий раз нумерологи двійкам не радять, адже все може піти не за планом. Сила цих людей — у вмінні «підзарядитися» від когось, адже саме під час спілкування вони відновлюють власні сили. Головний ворог тих, чиє число удачі «2» — невпевненість, її треба викорінювати, налаштовуючи себе на результат і згадуючи про всі свої перемоги — великі й маленькі.

Трійка (число удачі 3)

Люди-творці, які здатні створювати неймовірні речі. Вони роблять наше життя кращим, адже надихаються своїми ідеями і викладаються на повну, реалізовуючи їх. Згодом їхні творіння стають справжнім надбанням людства. Сильнішими людей-трійок робить саме вміння надихатися чимось — чим частіше вони ним користуються, тим щасливішими будуть. Удача часто на їхній стороні. У житті трійкам варто частіше обирати це число — воно допоможе домогтися успіху.

Четвірка (число удачі 4)

Люди з цим числом повинні постійно дотримуватися строгих рамок і бути максимально відповідальними. Їм потрібен наставник або принаймні людина, яка завжди зможе підтримати і направити їх на шляху до вершини. В іншому разі вони ризикують заплутатися у власних «хочу», переоцінюючи свої можливості. Кілька книжок або ж курсів по саморозвитку та вдосконаленню навичок теж не будуть зайвими. Четвіркам потрібно навчитися слухати інших і швидко вбирати потрібну інформацію — в такому разі везіння їх ніколи не покидатиме.

П’ятірка (число удачі 5)

Удача супроводжує їх протягом усього життя тільки у тому випадку, якщо вони займаються тим, до чого лежить їхня душа. Робота, яка не до вподоби, не принесе нічого хорошого і ви тільки даремно затрачатимете свої зусилля й «закопуватимете» природні таланти. Ще одна цікава особливість п’ятірок: щойно оточення починає нав’язувати їм свої вимоги, все почне валитися з рук. В такому разі чекати на успіх у будь-якій справі даремно. Завжди йдіть своїм шляхом і придивляйтеся до числа 5 — це ваш ключ до щасливого життя.

Шістка (число удачі 6)

Для людей із цим числом удачі дуже важливо жити у гармонії з собою. Частіше всього вони задовольняються малим і їх мало цікавлять «журавлі в небі» — однієї маленької синички в руках для них цілком достатньо. І це насправді дуже хороший підхід до життя: якщо шістка знайде щось, що їй до душі, і почне здобувати маленькі перемоги у цій сфері, то удача буде до неї максимально прихильною. Головне — не заглядатися й не намагатися рівнятися на інших.

Сімка (число удачі 7)

Ті, хто народився із цим числом, обожнюють спокій та розміреність у всьому. Будь-що найкраще їм вдається, коли йдеться про спокійну обстановку і можливість все гарненько обдумати та «переварити». Удача слідуватиме за ними по п’ятах саме в таких умовах, а от коли потрібно кинути все і негайно вирішувати термінові задачі, сподіватися на успіх не доводиться. Ці люди будуть абсолютно щасливими, якщо обиратимуть у житті ті сфери, де не потрібно поспіху, а цінується виважений підхід. Те саме і з людьми, які будуть поряд із сімкою — вони повинні мати схожий склад характеру, аби не нервуватися щоразу, коли людина-сімка трохи «гальмує».

Вісімка (число удачі 8)

Гроші просто липнуть до цих людей! Зазвичай їм неймовірно щастить у фінансовому плані та й загалом у житті. Вісім — символ нескінченності та стабільності, тому перейматися, що щось піде не за планом і все розвалиться, не варто. Якщо людину-вісімку і підстерігатиме якась невдача, дуже скоро проблема вирішиться фактично сама по собі і про це ви будете згадувати вже із усмішкою на обличчі. Шукайте навколо цифру 8 — це ваш магічний талісман, який приманює удачу.

Дев’ятка (число удачі 9)

Схоже, цим щасливцям від природи поталанило найбільше — вони щасливі абсолютно у всьому. Їхнє життя наповнене радісними моментами та новими відкриттями, людьми, які готові розділити з ними і радість, і горе, а також новими емоціями. От тільки з останнім пунктом слід бути обережними: зайва емоційність здатна відлякати удачу й трохи зіпсувати стосунки не тільки з оточенням, а й з Всесвітом, який може виявитися не дуже прихильним до дев’ятки, що не знає кордонів. Тримайте свої емоції під контролем і все буде прекрасно.

Источник: plus.telegraf.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

США вперше розмістять у Японії винищувачі-невидимки F-35

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua