News.ua


Як Білл Гейтс та інші мільярдери у світі допомагають боротись із пандемією

Март 15
18:17 2020

Деякі з найбагатших людей світу активно допомагають долати пандемію коронавірусу COVID-19 та жертвують чималі суми, — пише Forbes.

Фонд співзасновника Microsoft Білла Гейтса та його дружини Мелінди оголосив про виділення $100 мільйонів на програму визначення, ізолювання та викорінення вірусу. Фонд зараз розробляє тестові набори, що дозволятимуть перевіритись на наявність коронавірусу в себе вдома, — їх відправлятимуть поштою, а результат буде відомий за два дні. Крім того, Гейтс вирішив покинути раду директорів Microsoft, щоб присвятити більше часу фондові та благодійній роботі.

Тим часом, безкоштовно поширити тестувальні набори фонда Гейтсів у Сіетлі (одному з епіцентрів пандемії у США) пропонує Amazon Джеффа Безоса.

Засновник Alibaba Джек Ма надав $14 мільйонів на розробку вакцини від вірусу, а також пожертвує 500 наборів для тестування й мільйон медичних масок для США.

Інвестор-мільярдер Кен Гріффін надасть $7.5 мільйонів найбільш ураженим китайським провінціям.

Тед Леонсіс, власник хокейних і баскетбольних команд та спортивних арен у США заявив, що заплатить повну зарплату за березень всім працівникам, попри те, що численні спортивні змагання скасовані.

А керівник Airbnb Браян Ческі повідомив, що всі користувачі сайту, які забронювали собі житло й змушені скасувати подорожі, зможуть анулювати бронювання й отримати компенсацію.

Источник: ukrainian.voanews.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українські депутати в Оттаві закликали Канаду збільшити військову допомогу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua