News.ua


Власників смартфонів iPhone попередили, яка помилка взимку може угробити батарею

Ноябрь 09
10:52 2023

Про те, що не можна робити із iPhone, щоб не зіпсувати батарею, пише РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на публікацію The Sun.

Як вберегти батарею iPhone

Коли стає дуже холодно, iPhone може почати реагувати на низькі температури й навіть повністю вимкнутися. Однією з найбільш очевидних ознак того, що щось не так, є раптове зниження заряду батареї. Відповідно, вона більше не може працювати належним чином.

Також iPhone також може сповільнити роботу, бо пристрій не може підтримувати високий рівень продуктивності. А іноді iPhone навіть повністю вимикається.

Втім хороша новина полягає у тому, що проблеми з акумулятором iPhone, пов’язані з холодною погодою, не є постійними.

«Використання пристрою iOS або iPadOS у дуже холодних умовах за межами робочого діапазону може тимчасово скоротити термін служби батареї та призвести до вимкнення пристрою», — пояснюють в Apple.

Робота батареї повернеться до нормального стану, коли вона буде перебувати при звичній температурі. А от високі температури можуть назавжди скоротити час роботи акумулятора iPhone.

Apple заявляє, що використовувати iPhone не варто за температури нижче 20 градусів морозу.

Що категорично заборонено робити з iPhone

Для відновлення роботи iPhone потрібно його розігріти. Однак на нього не можна безпосередньо направляти струмінь тепла.

Apple попереджає, що ніколи не можна задіювати «зовнішнє джерело тепла» для того, щоб «реанімувати» iPhone, незалежно від того, холодний він чи навіть мокрий.

Натомість компанія просто рекомендує перемістити смартфон у тепліше місце. Наприклад, його можна занести у приміщення, або покласти у внутрішню кишеню верхнього одягу.

У жодному разі не можна нагрівати iPhone за допомогою фену чи обігрівача, інакше ви можете безповоротно пошкодити його.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Фінляндія ускладнить для іноземців процедуру набуття громадянства

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua