News.ua


вийшов тизер гри, яка дозволяє прогулюватися Чорнобильською зоною

Июнь 28
01:12 2024

За словами розробників, гра занурює в атмосферу Чорнобильської зони своїм звуковим супроводом, візуальними ефектами та графікою. Як буде виглядати пригода канадського журналіста у зоні відчуження

Українська студія Chornozem Interactive опублікувала дебютний тизер «симулятора ходіння» Echo of Prypiat з українським озвученням.

Гра-симулятор дозволяє гравцям прогулюватися Чорнобильською зоною, виконуючи роль канадського журналіста, який досліджує заборонені території, стикається з небезпеками та розгадує загадки.

Над тизером працювали актор Михайло Войчук, який раніше озвучив Модока у фільмі «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», та ведучий YouTube-каналу GameWiz Артем Окороков, повідомляє Dev.ua.

Вихід гри «Ехо Прип’яті» заплановано на 2024 рік.

Источник: bigkyiv.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українці Франції перед першим туром виборів зібрали 81 підпис під Хартією підтримки України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua