News.ua


В Україні створили мобільну школу для вивчення робототехніки та програмування

Февраль 25
21:07 2020

Команда українського стартапу RoboBus розробила мобільний причеп із великою кількістю сучасного обладнання, що є мобільною лабораторією для вивчення робототехніки, програмування і 3D технологій.

Про це засновник проєкту RoboBus Влад Котов заявив на другому відборі стартапів Українського фонду стартапів Pitch Day №2 у вівторок в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"RoboBus — це місця для навчання, навчальні конструктори, це мобільні платформи із робототехніки, програмування і 3D технологій", — сказав він.

Котов пояснив, що такі мобільні "причепи" дозволяють навчати усіх: дітей, людей з інвалідністю, усіх охочих.

Як повідомлялося, Український фонд стартапів проводить другий відбір проєктів Pitch Day №2, які претендують на державне грантове фінансування.

Фонд розглянув понад 500 заявок, а до безпосередньо презентації дійшли вісім проєктів: RoboBus, Agrifinance Online, GoodZone, Zalm, Nuwork, HarvesTrack, LightUponCloud та Allzap. Найкращі з них отримають державну допомогу у вигляді гранту.

Якщо проєкт не має прототипу, це pre-SEED рівень (грант на $25 тисяч), а якщо має, то це SEED ($50 тисяч).

Источник: ukrinform.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Європа має бути готовою допомагати Україні тривалий час — Боррель

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua