News.ua


В Одесі 43-річний чоловік загинув на робочому місці

Июль 10
07:02 2023

Трагічний випадок трапився у місті Вилкове Одеської області. На роботі загинув слюсар комунального підприємства Іван Балан.

Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», передає Nikcenter.

Комунальники проводили роботи на трубопроводі неподалік водозабірної башні. Після завершення робіт працівники по черзі почали виходити з водопровідного колодязя, останнім виходив Іван Балан.

Чоловік ніс електроподовжувач і його уразило струмом. Поліція, яка прибула на місце події спочатку констатувала смерть через серцеву недостатність.

В цьому намагалося переконати родичів і керівництво комунального підприємства. Однак, результати судово-медичної експертизи показали, що причиною смерті чоловіка стало ураження струмом.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Триває слідство.

Источник: nikcenter.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Києві та низці областей — повітряна тривога

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua