News.ua


В аеропорту Манчестера скасували або затримали всі рейси через знеструмлення

Июнь 23
17:18 2024

Всі рейси, що вилітають з аеропорту Манчестера у Великій Британії, скасували або суттєво затримали через відключення електроенергії.

Як пише «Європейська правда», про це повідомляє Sky News.

Значні проблеми з електропостачанням у прилеглій місцевості торкнулися аеропорту та багатьох інших об’єктів міста, що розташований на північному заході Англії.

Наразі електропостачання відновили, і аеропорт заявив, що працює над тим, щоб пасажири, які вже перебувають в його приміщенні, змогли якнайшвидше відправитися на рейси.

Втім, йдеться в повідомленні, «перебої, спричинені відключенням електроенергії, означають, що в деяких випадках багаж може не потрапити на ці рейси».

Пасажири, які вже перебувають в аеропорту, стикаються зі значними затримками та можливими скасуваннями рейсів, оскільки у неділю вранці там утворилися величезні черги.

Аеропорт Манчестера повідомив, що пасажирам, які мають вилітати з терміналів 1 або 2, рекомендується не приїжджати до подальших повідомлень та зв’язатися зі своїми авіакомпаніями для отримання актуальної інформації.

«Аеропорт Манчестера постраждав від масштабного відключення електроенергії в цьому районі сьогодні вранці. Це спричинило масштабні перебої в роботі, і рейси з терміналів 1 і 2 скасовуються», – йдеться в повідомленні.

Водночас деякі рейси, що прибувають, перенаправляють в інші аеропорти. Збій впливає на прибуття рейсів до Манчестера меншою мірою, але є певні затримки на прикордонному контролі.

Повідомляли, що після опівдня у п’ятницю за місцевим часом світло зникло практично по всій Далмації на півдні Хорватії, у Чорногорії та БіГ. 

Згодом електропостачання поступово відновили.

Міністр енергетики Чорногорії Саша Муйовіч заявив, що масове відключення електрики, яке зафіксували в Чорногорії, Боснії, Албанії та Хорватії, було викликане раптовим збільшенням споживання електроенергії, спричиненим спекою.

Источник: eurointegration.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

10 налаштувань в Android, які потрібно змінити, щоб ваш смартфон працював довше

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua