News.ua


У столиці судитимуть посадовця, який привласнив на закупівлі пального 400 тис. грн

Июнь 13
02:18 2023

Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.   

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру директору столичного Комунального підприємства у розтраті коштів під час здійснення закупівель (ч. 4 ст. 191 КК України). 

Слідством встановлено, що у грудні 2020 року між комунальним підприємством та приватною фірмою був укладений договір про закупівлю нафтопродуктів (бензину) на загальну суму близько 3 млн грн. 

У подальшому директор КП в порушення вимог чинного законодавства неодноразово безпідставно уклав додаткові угоди до вказаного договору, якими вартість бензину була збільшена на 22%. 

Висновком експертів з урахуванням даних, які наведені в акті Північного офісу Держаудитслужби, підтверджено збитки у сумі близько 400 тисяч гривень.  

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від посади.  

Источник: nazhyvo.kyiv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Наталка Денисенко снялась голой в Карпатах

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua