News.ua


У Києві суддя поскаржилася на погрози та хакерський злам електронної пошти

Декабрь 31
03:36 2019

Суддя Шевченківського районного суду Києва Лідія Щебуняєва поскаржилася, що їй надходять погрози розправою на адресу проживання родини.

У грудні поточного року на розгляд судді надійшло клопотання слідчого про зміну запобіжного заходу підозрюваному у ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 127, ч. 3 і ч. 4 ст. 358, ч. 2 ст. 28. Пізніше подзвонив невідомий і став погрожувати неприємностями з близькими, «великими» проблемами, в разі якщо суддя не прийме відповідне рішення.

Крім того, син Щебуняєвої повідомив, що йому зателефонували з незнайомого номера і представилися кореспондентом одного з телеканалів і цікавилися, чи є він родичем зазначеного судді, чи відомо йому будь-що про розгляд клопотання і яке його ставлення до цього. Надалі, «зламали» його електронну пошту.

Подібні дії столична суддя вважає втручанням у професійну діяльність, спробою тиску і правопорушенням. Раніше на розгляді Щебуняевої, зокрема, перебувала справа Романа Насірова, обвинуваченого у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні.

Источник: stolychno.news

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Виробник дронів Quantum-Systems відкрив завод в Україні та наймає фахівців

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua