News.ua


Телефонный разговор с «сотрудником банка» стоил женщине 14 тысяч гривен

Апрель 08
22:28 2020

Шахрайка за досі дієвою схемою зуміла заробити на довірі понад 14 тисяч гривень.

У пастку аферистів потрапила мешканка обласного центру. Жінка повірила невідомій, яка розповіла байку про несанкціонований доступ до рахунку клієнтки. Запевнила, що з міри безпеки її картку заблокували, а тепер необхідно здійснити декілька операцій, аби отримати доступ до рахунку.

Жінка старанно продиктувала остання цифри банківської картки, а згодом і цифри які надійшли в смс-повідомлені, і як результат – кошти зникли.

Вкотре нагадуємо – не довіряйте незнайомим людям! Ні в якому разі не надавайте дані своєї картки навіть людині, що представилася співробітником фінансової установи. Банк ніколи не запитуватиме у клієнта персональну інформацію. У випадку, коли до вас телефонують під приводом змінити паролі перевести гроші, збільшити строк дії картки, і при цьому вимагають захисні дані, кладіть слухавку та самостійно перевіряйте усю інформацію у відділені банку.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Источник: nday.te.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Авторам фільму «20 днів у Маріуполі» вручили Шевченківську премію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua