News.ua


Телефонна розмова з "банкіром" коштувала чоловіку 43 тисячі гривень

Февраль 18
20:57 2020

Останнім часом в області почастішали випадки шахрайств, пов’язаних з банківськими картками. Злодії представляються працівниками банку, дізнаються у людей персональні дані їхніх карток і знімають звідти кошти.
Саме від такої афери потерпів 62-річний мешканець Гусятинського району. Після спілкування з псевдопрацівником банку з пенсійної картки чоловіка зникло 43 тисячі гривень. Правоохоронці встановлюють особу телефонного шахрая.

Співробітники поліції вкотре нагадують: не можна нікому розголошувати персональні дані ваших банківських карток. Коли вам телефонують і представляються працівником банку та просять назвати номер картки та інші її дані, мотивуючи тим, що вашу картку заблоковано, або з неї намагаються зняти кошти, у жодному разі цього не робіть. Працівники фінустанови ніколи не телефонують своїм клієнтам задля отримання такої інформації. Одразу припиняйте розмову з таким абонентом. У будь-якому випадку проявляйте пильність.

Источник: lypa.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Як можна безпечно очистити зарядний порт на вашому смартфоні: покрокова інструкція

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua