News.ua


SpaceX запланувала запуск чергової партії супутників Starlink на 1 серпня

Июль 28
22:03 2020

Компанія SpaceX планує 1 серпня запустити нову партію супутників Starlink, які необхідні для розгортання глобальної мережі інтернет-покриття. Про це повідомляє Spaceflight Now.

Зазначається, що цього разу на орбіту планується вивести 57 супутників. Спочатку обладнання мали відправити наприкінці червня, але запуск кілька разів відкладався через несприятливі погодні умови на космодромі мису Канаверал у Флориді. Крім того, в компанії заявляли про необхідність додаткової технічної перевірки систем.

Восьма спроба запуску ракети Falcon 9, яка крім супутників доставить два малих космічних апарати дистанційного зондування, має відбутися в суботу, 1 серпня, о 10:21 за Києвом. Старт ракети планується на космодромі NASA.

Источник: zik.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росіяни за добу понад 2,4 тисячі разів обстріляли населені пункти Донеччини

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua