News.ua


Шмигаль відповів, чи можливі жіночі купе у всіх поїздах української залізниці

Июнь 29
06:10 2023

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у відповідь на петицію щодо впровадження в потягах жіночих вагонів заявив, що рішення про масштабування проєкту на всі поїзди ухвалять після пілотування «Укрзалізницею» послуги жіночих купе.

« За результатами опитування пасажирів та аналізу реалізації виділених місць у зазначених купе, буде прийнято рішення щодо подальшого надання послуги в усіх поїздах, що курсують у внутрішньому та міжнародному сполученнях», – ідеться у відповіді Шмигаля на петицію.

В уряді також повідомили, що під час модернізації вагонів і закупівлі нового рухомого складу передбачено обов’язкове оснащення вагонів камерами відеоспостереження та кнопками виклику провідника.

3 червня на сайті уряду набрала необхідну для розгляду кількість голосів петиція із закликом виділити щонайменше один вагон у поїздах, які йдуть довше шести годин, винятково для жінок. В «Укрзалізниці» раніше заявили, що з 30 червня запускають у пілотному режимі продаж квитків у жіночих купе на чотирьох рейсах (№81 Київ – Ужгород; №41 Дніпро – Трускавець; №75 Київ — Кривий Ріг; №15 Харків – Ясіня).

Источник: radiosvoboda.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кому в Украине платят пенсию более 200 тысяч гривен

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua