News.ua


Шеф-кухар Гордон Рамзі потрапив в аварію на велосипеді: він опублікував фото наслідків

Июнь 17
00:48 2024

Британський шеф-кухар, власник ресторанів із зірками Мішлен та ведучий “Пекельної кухні” розповів своїм шанувальникам про те, як ледь уникнув серйозної травми під час аварії на велосипеді в Коннектикуті, опублікувавши великий синець, наголосивши на необхідності застосування шолома.

Рамзі висловив вдячність медичному персоналу та показав фотографії свого пошкодженого велосипеда.


Гордон Рамзі не розкрив деталей інциденту, водночас зауважив своїм підписникам, як важливо одягати шолом під час поїздок на велосипеді. За словами Рамзі, йому “пощастило вижити”. Він подякував лікарям, співробітникам та медсестрам шпиталю Lawrence & Memorial, зазначивши, що найбільше вдячний “шолому, який врятував моє життя”.

У мене все добре, я не зламав жодної кістки, не отримав серйозних травм, але я трохи в синцях, схожий на фіолетову картоплину, — додав відомий британець.

Він звернувся до шанувальників у День батька, нагадавши їм про необхідність завжди вдягати шолом під час їзди на велосипеді.

У мене дуже важливе повідомлення для всіх татусів…НОСІТЬ ШОЛОМ!

Источник: bukvy.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У майбутньому РФ буде змушена виконувати рішення міжнародних судів і платити репарації — Малюська

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua