News.ua


П’ять країн створили альянс, щоб витіснити Путіна з ринку атомної енергетики

Апрель 17
10:04 2023

Велика Британія, США, Канада, Японія та Франція в японському Саппоро оголосили про створення альянсу. Вони працюватимуть, щоб викинути Росію з міжнародного ринку ядерної енергії.

Про це йдеться в спільній заяві країни.

П’ять країн використовуватимуть власні ядерні енергетичні ресурси, щоб «підірвати контроль Росії над ланцюгами поставок». Це перший крок, щоб повністю витіснити Путіна з ринку ядерного палива, і позбавити ще одного джерела фінансування для нападу на Україну.

«Об’єднання з іншими країнами — це наступний життєво важливий крок, для того, щоб показати Путіну, що Росія більше не бажана, і зміцнення нашої глобальної енергетичної безпеки шляхом використання надійних міжнародних поставок ядерного палива з безпечних, захищених джерел», — прокоментував британський міністр енергетичної безпеки Грант Шаппс.

Источник: trueua.info

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сервіс Netflix презентував свою версію класичної гри «Сапер»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua