News.ua


Привласнили понад 20 млн грн на «продажі» автівок для ЗСУ: викрито організовану групу шахраїв

Август 02
22:07 2023

Правоохоронці затримали шахраїв, які під виглядом допомоги українській армії привласнили понад 20 млн грн на «продажі автівок» для ЗСУ. Кошти вони отримували від волонтерів і військових. Про це повідомляє УНН з посиланням на СБУ.

Деталі

Підозрювані розміщували на відомих торгівельних інтернет-майданчиках оголошення про продаж легкових автомобілів з доставкою із-за кордону та квадрокоптерів для потреб ЗСУ за найбільш привабливою ціною. У подальшому вони отримували кошти в якості передплати, зокрема від військових та волонтерів. Далі свої зобов’язання вони не виконували.

Правоохоронці провели 22 обшуки на території Одеської, Харківської, Хмельницької, Дніпропетровської та Черкаської областей за місцями реєстрації та проживання підозрюваних. Вилучено банківські картки, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, сім-карти та інше.

Потерпілим завдано шкоди на понад 20 млн грн.

Організатору та трьом його спільникам повідомлено про підозру у шахрайстві

Источник: unn.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський поінформував президентку Словенії про підготовку другого Саміту миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua