News.ua


Прикордонник постане перед судом за несанкціонований збут інформації

Февраль 25
23:27 2020

До суду скеровано обвинувальний акт відносно військовослужбовця Ізмаїльського прикордонного загону Держприкордонслужби. Прикордоннник обвинувачується у несанкціонованому збуті інформації з обмеженим доступом (ч. 2 ст. 361-2 та ч. ч. 2, 3 ст. 362 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Слідством встановлено, що протягом червня-липня 2019 року прикордонник неодноразово здійснював збут інформації про перетин громадянами державного кордону України. Дані із відповідного реєстру військовослужбовець фотографував на мобільний телефон та через месенджер надсилав спільнику, який безпосередньо передавав їх замовнику. Неправомірну вигоду за свої «послуги» чоловік одержував на банківську картку. Загалом разом зі спільником прикордонник одержав понад 6,5 тисяч гривень.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Хмельницької області. Оперативний супровід — Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Источник: stopcor.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Авторам фільму «20 днів у Маріуполі» вручили Шевченківську премію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua