News.ua


прем’єр Ізраїлю звернувся до хасидів перед прощею в Умані

Сентябрь 11
12:41 2023

Відкриваючи щотижневе засідання ізраїльського уряду, прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху, зокрема, сказав: 

Передусім хочу побажати всьому народу Ізраїлю щасливого і солодкого нового року. Сподіваюся, він буде дійсно солодким, а ми будемо максимально згуртованими. Ми, само собою, хочемо цього.

Біньямін Нетаньяху

Під час обговорення пропозиції міністра у справах Єрусалиму та спадщини Меїра Поруша про підготовку поїздки ізраїльтян до Умані напередодні Рош а-Шана на засіданні уряду прем’єр-міністр пояснив, що у нещодавній бесіді Президент України Володимир Зеленський дав зрозуміти, що в Умані не вистачає житла для місцевих жителів, не кажучи вже про іноземних туристів.

Прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху дав роз’яснення тим, хто збирається до Умані:

Громадяни Ізраїлю, які збираються відвідати Україну, мають нести особисту відповідальність за свою поїздку у такий час. Б-г не завжди захищав нас, як і землю Європи чи України. Потрібно розуміти: коли в Ізраїлі падають ракети, громадяни ховаються у сховищах і є захист, а там немає притулків та немає захисту.

Біньямін Нетаньяху

Прем’єр-міністр доручив міністру закордонних справ уточнити інструкцію міністерства щодо відвідин України та детально розписати небезпеку такої поїздки.

Источник: jewishnews.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

НАТО підозрює, що РФ замінувала критичну підводну інфраструктуру ЄС у Північному морі − The Times

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua