News.ua


Правоохоронці затримали 22-річну дівчину за розповсюдження порнографії

Март 26
03:27 2020

Поліцейські Івано-Франківщини розшукали та затримали 22-річну мешканку Львова, яка була одним із співорганізаторів порнобізнесу в Івано-Франківську.

Жінка незаконно виготовляла, збувала й розповсюджувала відеопродукцію порнографічного характеру, повідомляє пресслужба обласної Нацполіції.

24 березня працівники управління карного розшуку та обласної кіберполіції затримали жінку, яка перебувала у міжнародному розшуку за вчинення злочинів, пов’язаних із виготовленням та розповсюдженням відеофайлів порнографічного характеру.

Нагадаємо, у січні 2018 року правоохоронці затримали шістьох осіб, мешканців Івано-Франківської та Донецької областей, які у Івано-Франківську у складі організованої злочинної групи протягом 2017 – 2018 років створили студію для виготовлення відеопродукції порнографічного характеру, яку збували у мережу Інтернет.

Зловмисників поліцейські затримали в порядку ст. 208 ККУ. Усім було обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою.

В подальшому у ході слідства правоохоронці встановили причетність до вчинення цих злочинів ще однієї особи.

Зловмисниця тривалий час переховувалась від органів досудового розслідування на території однієї із країни ЄС. Вчора її затримали у Львові.

Источник: kurs.if.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

18 : , Raiffeisen Bank |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua