News.ua


Невідомі інтернет-шахраї ошукали чоловіка на 191 тисячу гривень

Март 26
23:57 2020

Закриття промтоварних магазинів та оптових баз у карантин призвело до помітного пожвавлення торгівлі онлайн: адже інакше потрібної «до зарізу» продукції зараз купити неможливо.

Та одразу ж «пожвавилися» й шахраї, котрі дають фейкові оголошення в Інтернеті.

На «гачок» такого афериста потрапив і фермер із села Пам’ятне Голопристанського району Херсонщини.

Натрапив у мережі на пропозицію купити партію добрив для весняних польових робіт, і негайно перевів на рахунок продавця 191 тисячу гривень.

Сподівався отримати замовлення так само швидко, але минуло більше тижня, а добрива так і не надіслали, та й телефон «торговця» перестав відповідати. Лише тоді хлібороб здогадався, що його ошукали, і звернувся до поліції.

Таким самим чином став бідніше на 40 тисяч гривень і 41-річний мешканець обласного центру. Замовив через інтернет автозапчастини, перерахував обумовлену суму авансом, і…має тепер «дірку від бублика».

Гроші навряд чи поверне: адже подібні злочини розкриваються у нас дуже важко. А якщо все-таки розкриваються, то чужі кошти на той момент злочинці встигають або проциндрити, або приховати так, що ніякий слідчий не знайде.

Будьте особливо обережними під час карантину. Бережіть своє здоров`я та свій гаманець.

Источник: agroreview.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Виктория Бекхэм отметила 50-летие во Франции

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua