News.ua


На Запоріжжі поліцейськими встановлено підозрюваного у крадіжці кабелю

Апрель 03
23:17 2020

Працівниками сектору кримінальної поліції встановлено особу причетну до крадіжки кабелю з території підприємства. Відкрито кримінальне провадження.

2 квітня близько 07:09 до Оріхівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення від представника підприємства про крадіжку кабелю.

В ході огляду місця події слідчо-оперативною групою виявлено крадіжку кабелю на території підприємства по вулиці Широкій в селищі Комишуваха загальною довжиною близько 30 метрів.

«Вжитими оперативно-пошуковими заходами працівниками сектору кримінальної поліції було встановлено особу причетну до скоєного кримінального правопорушення. Ним виявився місцевий мешканець 2000 року народження. Викрадений кабель вилучено», – розповів т.в.о начальника Оріхівського відділення поліції Олександр Богдан.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Источник: vybir.media

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Какие самые распространенные купюры в Украине: ответ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua