News.ua


Microsoft спрощує обмін файлами між ПК та операційною системою Android у новому оновленні

Июнь 17
05:15 2024

Існує безліч способів надсилати та отримувати файли між комп’ютером і телефоном Android. Наприклад, функція Quick Share від Google дозволяє користувачам швидко обмінюватися файлами зі своїх телефонів на ПК по бездротовому зв’язку і навпаки. Тепер Microsoft пропонує новий спосіб зробити цей процес простішим.

Корпорація Майкрософт оголосила, що випускає оновлення для свого каналу бета-версії Windows 11. Користувачі, які є частиною програми Insiders, побачать нову піктограму пошуку “Мій телефон” у Windows Share при спробі поділитися контентом. Натиснувши на цю піктограму, ви зможете швидко та без зайвих клопотів надіслати вміст на свій телефон Android.

Як зазначає Microsoft у своєму блозі, ви побачите цю піктограму, тільки якщо ваш телефон і ПК з’єднані в пару. Для цього вам потрібно скористатися додатком Link to Windows на Android і Phone Link на комп’ютері. Після цього значок повинен з’явитися у функції швидкого пошуку в Windows 11.

Хоча ця функція наразі доступна лише для бета-тестерів, її розгортання в бета-каналі є позитивною ознакою того, що в недалекому майбутньому вона може стати загальнодоступною. Це оновлення також додає деякі інші функції, такі як списки переходів для закріплених програм у меню “Пуск” та більше контролю над зображеннями, що відображаються у Windows Spotlight.

Источник: itsider.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росіяни за добу понад 2,4 тисячі разів обстріляли населені пункти Донеччини

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua