News.ua


Меню «Пуск» у операційній системі Windows 11 стане ще більш функціональним

Июнь 27
20:45 2024

Компанія Microsoft активно вдосконалює функцію Phone Link в операційній системі Windows 11, що дозволяє зручно синхронізувати комп’ютер із смартфоном. У новій бета-версії, зокрема, цю функцію інтегрували у меню «Пуск».

Користувачі тестового складання Windows 11 Insider Preview Build 22635.3790 (KB5039307) помітили, що тепер можна отримати доступ до свого смартфона, підключеного за допомогою сервісу Phone Link, прямо через меню «Пуск». Ця функція реалізована за допомогою опції Companion для відображення віджетів у «Пуск».

На доступному скріншоті видно, що з «Пуску» можна переходити до дзвінків та повідомлень на смартфоні, переглядати фотографії і швидко виконувати нещодавні дії, наприклад, дзвінок або відправлення повідомлення конкретному контакту.

Для використання нової функції необхідно завантажити програму Phone Link на смартфон під керуванням Android або iOS

Источник: itechua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Парламентська асамблея ОБСЄ визнала дії Росії геноцидом українського народу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua