News.ua


lifecell повідомив про закриття частини тарифів

Февраль 25
18:57 2020

27 лютого lifecell закриває кілька контрактних тарифів і переводить їх користувачів на пакети «Комфорт», «Лайфхак» і «Platinum».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«ТОВ «Лайфселл», що надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку під торговою маркою lifecell, в зв’язку з закриттям деяких тарифних планів повідомляє про зміни в обслуговуванні індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах письмового договору», – йдеться в повідомленні.

Закриваються тарифні плани і відповідні пакети послуг в рамках таких тарифних планів:

«Все включено VIP»;
«Оптимальний Контракт»;
«Смарт контракт»;
«VIP 3G Смартфон»;
«Super life 🙂 25»;
«СМАРТФОН З УСІМ ПАКЕТОМ ПОСЛУГ»;
«Контракт Свобода».
На які тарифи будуть переведені користувачі:

в період з 27 лютого по 31 березня 2020 року всі абоненти, умови обслуговування яких змінюються, будуть фактично переведені на умови обслуговування наведених нижче тарифних планів, про що отримають персональне SMS повідомлення з описом змін, терміни в період, передбачений законодавством;

абонентам тарифів «Все включено VIP S»; «Оптимальний Контракт S»; «Смарт контракт M», «VIP 3G Смартфон S»; Super life 🙂 25 буде продовжено на умовах тарифного плану «Комфорт»
абонентам тарифів «Все включено VIP M»; «Оптимальний Контракт M»; «Смарт контракт L»; «VIP 3G Смартфон M»; «СМАРТФОН З УСІМ ПАКЕТОМ ПОСЛУГ”; «Контракт Свобода S»; «Контракт Свобода M» буде продовжено на умовах тарифного плану «Лайфхак Контракт»
абонентам тарифів «Контракт Свобода L»; «VIP 3G Смартфон L»; «Смарт контракт XL»; «Все включено VIP L»; «Все включено VIP XL» буде продовжено на умовах тарифного плану «Platinum Контракт».

Источник: businessua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Іспанії поновили розслідування стосовно шпигунської програми Pegasus

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua