News.ua


Компанія Samsung дозволила користувачам самостійно ремонтувати складні смартфони

Декабрь 21
02:59 2023

Samsung суттєво розширила програму самостійного ремонту, запущену минулого року у співпраці з iFixit у США. Компанія вперше додала до переліку пристроїв, які користувачі можуть відремонтувати самостійно, складні смартфони – Samsung Galaxy Z Flip 5 та Fold 5. Також список поповнив низку нових пристроїв, включаючи серію апаратів серій Galaxy S23, Galaxy Tab S9 та Galaxy Book2 Pro.

На початку цього року Samsung додала до списку країн, де діє програма, Південна Корея, Бразилія, Мексика та деякі європейські країни. Тепер програма самостійного ремонту охоплюватиме ще 30 країн Європи, включаючи Данію, Грецію, Угорщину та Португалію.

У рамках програми користувачам надається можливо купити деталі пристроїв від виробників оригінального обладнання (OEM), а також надаються покрокові посібники із заміни пошкоджених компонентів. Ціна комплекту залежить від пристрою. Наприклад, комплект, що включає екран та акумулятор Samsung Galaxy S22 Ultra, коштує $240.

Власникам смартфонів Galaxy в рамках програми надається доступ до оригінальних запчастин, дозволяючи їм замінити екран, задню кришку, порти для заряджання, динамік, лоток для SIM-карти, а також бічну клавішу та клавішу гучності.

У свою чергу, користувачі ноутбуків серії Galaxy Book зможуть завдяки програмі Samsung самостійно відремонтувати передню та задню кришки корпусу, дисплей, акумулятор, тачпад, кнопку живлення зі сканером відбитків пальців, гумові ніжки, вентилятор та динаміки.

Samsung заявила, що розширення програми відповідає її загальній стратегії щодо скорочення обсягу відходів електронних пристроїв.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський анонсував історичний для України тиждень

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua