News.ua


Компанія Google не змогла припинити антимонопольну справу у США

Июнь 17
03:45 2024

Компанія Google має постати перед судом у зв’язку з претензіями американських антимонопольних органів, які звинувачують її у незаконному домінуванні на ринку рекламних технологій в Інтернеті.

Окружний суддя США Леоні Брінкема у штаті Вірджинія відхилила клопотання Google про винесення спрощеного рішення, яке передбачало припинення справи без судового розгляду. Google стверджувала, що антимонопольне законодавство не забороняє компаніям відмовлятися від угод із конкурентами і що регулюючі органи неправильно визначили ринок рекламних технологій.

Судовий розгляд призначено на 9 вересня. Міністерство юстиції та коаліція штатів подали позов проти Google минулого року, стверджуючи, що компанія монополізувала цифрову рекламу та завищувала ціни для користувачів. Їхня мета — ліквідувати бізнес Google у сфері цифрової реклами, щоб «стимулювати конкуренцію».

Крім того, суддя Брінкема заборонив колишньому агенту ФБР, який виступав як консультант з кібербезпеки для Google, давати свідчення як експерт на судовому процесі.

Источник: ilenta.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Олександр Усик звільнив титул IBF у надважкій вазі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua