News.ua


Із знайденого телефона чоловік перевів на свій рахунок понад 18 тис грн

Январь 08
20:16 2020

Тепер заплатить штраф і матеріальну шкоду.

Днями Автозаводський районний суд Кременчука у відкритому судовому засіданні розглянув справу за ст.185 (Крадіжка) ч.1 Кримінального кодексу України.

Про це йдеться у Єдиному реєстрі судових рішень.

Раніше не судимий уродженець Кременчука 20 червня 2019 року на території парку «Миру» із чужого телефону через мобільний додаток «Приват24» перерахував на банківський рахунок своєї матері кошти на загальну суму 18 тис 200 грн. Вподальшому ОСОБА_1 зняв грошові кошти у сумі суму ( разом з комісією банку) 18 тис 382 грн. У найближчому банкоматі зняв ці кошти.

З місця вчинення злочину зник , викраденим майном розпорядився на власний розсуд.

Обвинувачений в судовому засіданні вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю і пояснив, що того дня зустрівся в парку із товаришем. Знайомий розповів, що знайшов мобільний телефон і запропонував здати його у ломбард. Обвинувачуваний, розблокувавши телефон, побачив на екрані додаток «Приват24», де були кошти. Гроші він зняв 4-ма транзакціями на загальну суму 18 тис 382 грн. Витрачав їх на власні потреби, а саме на розваги, на позики своїм друзям. Мобільний телефон він залишив на лавочці в Парку Мира. Цивільний позов заявлений потерпілим обвинувачуваний визнав частково на суму 16 тис 382 грн, оскільки частково відшкодував шкоду потерпілому. У скоєному щиро каявся, просив його суворо не карати.

Суд визнав обвинувачуваного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 ч.1 КК України та призначити йому покарання у виді штрафу у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Вирішили стягнути з обвинуваченого на користь потерпілого матеріальну шкоду, завдану злочином у розмірі 16 тис 382 грн.

Вирок може бути оскаржений в Полтавський апеляційний суд, через Автозаводський районний суд м. Кременчука Полтавської області протягом 30 днів з дня його проголошення, а засудженим у той же строк з моменту вручення йому копії вироку.

Источник: kg.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В правительстве опровергают намерение ЕС ввести пошлины на яйца и сахар из Украины

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua