News.ua


Інтернет-шахрай «кинув» тернополянина на гроші

Май 13
11:32 2017

Інтернет-шахрай «кинув» тернополянина на гроші

300 гривень видурив невідомий у жителя Тернополя. З заявою до місцевих правоохоронців звернувся ошуканий чоловік.
Він повідомив, що мав намір придбати мобільний телефон. На інтернет-сайті«OLX» знайшов оголошення про продаж підходящого йому товару. Молодик зв’язався з продавцем та узгодив умови купівлі, повідомляє прес-служба Нацполіції Тернопільської області.

Тернополянин перерахував триста гривень завдатку на вказаний номер зв’язку, після чого мав отримати бажане майно і доплатити решту грошей. В результаті — продавець зник з товаром та коштами. За допомогою ошуканий молодик звернувся до правоохоронців.
У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився мешканець Бучача, 1984 року народження. Чоловік у скоєному зізнався.

Наразі перевіряється причетність підозрюваного до вчинення аналогічних злочинів.
За фактом шахрайства поліцейські внесли відомості в Єдиний реєстр досудового розслідування відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Источник: 7days-ua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Уражають на відстані 1000 кілометрів: Україна почала випускати власні далекобійні ударні дрони

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua