News.ua


Гігантського кота часто приймають за собаку

Март 27
16:38 2023

У 2017 році Наталі Боуман взяла кошеня породи мейн-кун і припускала, що улюбленець виросте великим. Але кіт на прізвисько Фін перевершив усі очікування.

Зараз довжина тіла кота становить 1,3 метра, тож він не просто великий, а величезний. Наталі з Сан-Карлоса (Каліфорнія, США) любить гуляти з вихованцем на повідку, і її бавить, як випадкові перехожі нерідко вважають Фінна собакою. Також жінка веселиться, коли в її будинок приходять, наприклад, ремонтні робітники, які лякаються побачивши пухнастого гіганта, порівнюючи його з риссю.

При цьому лякатися не слід. Фін дуже добрий і лагідний кіт, що чудово ладнає як з людьми, так і з другою домашньою кішкою. Ось тільки зміст такого красеня коштує недешево.

Источник: novosti-n.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Збірна Іспанії вийшла до чвертьфіналу, обігравши Грузію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua