News.ua


Чоловік перерахував шахраю 20 тисяч гривень за неіснуюче пальне

Март 02
22:27 2020

Житель Теребовлянського району повіривши аферистові втратив круглу суму. З заявою про злочин краянин звернувся до працівників територіального підрозділу.

Як розповів потерпілий, в Інтернет мережі він знайшов оголошення про продаж паливних карток за вигідною ціною. Зв’язавшись з продавцем, чоловіки узгодили умови покупки. Через термінал краянин перерахував на рахунок афериста 20 000 гривень за 1000 літрів дизельного пального.
Після успішної транзакції в зазначеному місці пройдисвіт мав передати потерпілому картки, але так й не приїхав. Чоловік намагався додзвонитися до продавця, але його телефон був вимкнутий. Заявник зрозумів, що його ошукали та звернувся за допомогою до правоохоронців.
За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції наголошують мешканцям та гостям краю не довіряти невідомим. Пам’ятайте, дизпаливо можна придбати лише в офіційних офісах.

Якщо ж ви потерпіли від рук пройдисвітів, не зволікайте, телефонуйте на лінію «102».

Источник: 0352.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Можно ли стирать носки вместе с трусами

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua