News.ua


Близько 60 тис. грн на день: 18-річна блогер Верба розсекретила заробіток у Instagram

Декабрь 03
12:04 2021

Український блогер-мільйонник, 18-річна Юлія Вербинець (Верба) розповіла про свій заробіток в Instagram, а також поділилася подробицями про свій режим роботи. Так, знаменитість запевняє, що працює з 9 ранку до 21.00, і почувається солдатом.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Раміні Есхакзай.

Раніше Юля вже розповідала, що має близько 100 реклам на місяць, і тепер вона розкрила секрет своєї ефективності в робочому процесі.

“У мене такий режим. Я як солдат – прокидаюся та починаю працювати. Знімаю з 9 ранку до 9 вечора. Тому в мене менше часу на особисте життя, рідше зустрічаюся із друзями. Нарешті почала собі робити два вихідні — у суботу та неділю. Роблю найбільше реклами на українському ринку — це важко, але я звикла до такого ритму. Люблю навантажити себе роботою, бо розумію, що такий день прожила недаремно. Я розумію, що це неправильно пірнати з головою у роботу”, — розповідає знаменитість.

Також Юля додала, що якщо бере відпустку, то переносить публікацію реклами. За її словами, графік постів у неї розпланований на два місяці вперед – до кінця січня, а заробіток у блогерки стабільний.

Дівчина зізналася, що ніколи не рахувала, скільки вона заробляє на місяць, хоч і сплачує податки як підприємець. У цьому їй допомагає її мама – за професією вона бухгалтер.

За підрахунками Юлі, за день вона заробляє близько 60 тис. грн. Прості підрахунки показали, що знаменитість заробляє близько 1,2 млн грн у місяць.

Источник: mega-music.pro

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Польща і Словаччина не мають наміру відправляти свої війська в Україну — президенти

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua