News.ua


бійці Сил оборони показали, як нищать ворожу техніку

Май 20
21:34 2023

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби завдали окупантам численних ударів.

Відповідне відео оприлюднив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський.

За його словами, українським захисникам вдалося знищити купу косійської техніки, серед якої танки, БМП, гаубиці, а також ракетні комплекси та безпілотники.

«Продовжуємо нищити ворога. Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 988 вогневих завдань. Втрати ворога вбитими та пораненими склали майже чотири роти. Знищено та пошкоджено 31 одиницю озброєння та військової техніки противника. Зокрема, 7 танків, 3 БМП, 2 БпЛА “Орлан-30”, БпЛА “Zala”, БпЛА “Елерон”, 2 гаубиці 2А65 “Мста-Б”, ЗРК “С-300”. Також було знищено 2 склади боєприпасів ворога», — розповів Тарнавський.

Источник: tsn.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Запоріжжі зафіксували температурний рекорд

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua