News.ua


5 смачних пирогів, які можна приготувати на сковороді

Май 28
18:07 2023

Якщо хочеться солодкої випічки до чаю, а духовка не працює, можна скористатися одним із швидких і простих рецептів, щоб приготувати пиріг прямо на сковороді. Вони завжди виходять вдалими, причому займуть зовсім небагато часу.

Сирна запіканка

На сковороді вона виходить нітрохи не гірша, ніж у духовці. Головне, під час випікання закрити посуд щільною кришкою.

Інгредієнти:  300 г сиру, 2 яйця, 3 ст. цукру, 2 ст. манки, 3 ст. сметани, 2 щіпки соди, 3 ст.л. родзинок, 1 ч. л. вершкового масла.

Замість родзинок можна використовувати курагу або інші цукати. Перед початком готування залийте окропом і залиште на деякий час. Потім перекладіть на серветку і дайте обсохнути. А в цей час збийте яйця з цукром до пишної піни, відправте до них сметану та сир, знову пробийте блендером, щоб вийшла однорідна маса. Додайте цукати, манку та соду, акуратно перемішайте.

Викладіть тісто на сковороду, застелену пергаментом, накрийте кришкою та готуйте півгодини на найменшому вогні.

Шарлотка на сковороді

Інгредієнти:  120 г цукру, 80 г борошна, 30 г вершкового масла|мастила|, 3 яйця, 2 яблука, 1 ст.л. олії, 0,5 ч. л. розпушувача.

Для початку наріжте яблука кубиками, викладіть на сковороду, посипте цукром і обсмажте на вершковому маслі до м’якості. Можна додати корицю. Залишіть фрукти на сковороді, а в цей час збийте яйця з цукром, всипте в суміш борошно додайте розпушувач, олію, яйця і знову збийте. Рідкою сумішшю залийте яблука, смажте на повільному вогні 15 хвилин, потім переверніть тарілки і доведіть до готовності ще 10 хвилин.

Швидкий сметанний торт

Коржі готуються дуже швидко, вони тонкі, ніжні, а разом із кремом становлять ідеальний тандем.

Інгредієнти:  3 яйця, 1 склянка цукру, 3,5-4 склянки борошна, 2 ст. вершкового масла|мастила|, 0,5 ч. л. соди, 1 щіпка солі

Змішайте яйця з цукром, збийте до піни, додайте|добавляйте| розтоплене масло|мастило|, сіль|соль|, соду і повільно всипайте борошно. Залиште тісто на дві години, а потім розділіть на 8 частин. Викладайте кожну частину на сковороду та випікайте кожний 5 хвилин|мінути| на сухій сковороді.

Крем може бути будь-який: заварний, на збитих вершках або сметанний. Особливо вдалим буде поєднання сметани та згущеного молока.

Кекс на сковороді

Можна приготувати його за класичним рецептом, а можна додати в тісто какао, лимонну цедру, цукати чи горіхи.

Інгредієнти:  35 г вершкового масла|мастила|, 75 г цукру, 0,3 ч. л. соди, 80 г борошна, 75 г сметани, 1 яйце.

Змішайте яйця з цукром, сметану, розтоплену олію, поступово вводьте борошно, ретельно перемішайте. Вилийте на сковороду та випікайте на повільному вогні близько півгодини. Можна полити кекс шоколадом чи сметанним кремом.

Шоколадний манник

Інгредієнти:  1 склянка кефіру, ½ склянки олії, 2 склянки манки, 1 склянка цукру, ½ склянки борошна, 1 ст.л. какао, ½ склянки молока, 1 щіпка солі, 1 ч. л. розпушувача.

Змішайте кефір, цукор, сіль, манку. Збийте ретельно, потім поступово введіть борошно, влийте тепле молоко, сіль, розпушувач. Змасти сковороду олією, вилий тісто і випікай манник під кришкою близько 15 хвилин на мінімальному вогні. Переверни і допеки його ще 10 хвилин.

Источник: storinka.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Угорщина не перша країна, яка говорить про припинення вогню — Офіс президента

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua