News.ua


Українські баскетбольні клуби не допущені до єврокубків

Июнь 27
21:17 2017

Європейська федерація баскетболу (ФІБА) не допустила до Кубку Європи-2017/18 два українських колективи. Мова йде про одеський клуб БІПА та про черкаські Мавпи. Відповідний лист ФІБА надіслала федерації баскетболу України, а також безпосередньо обом клубам.

— Понад 100 клубів висловили бажання виступати в Лізі чемпіонів ФІБА і Кубку Європи ФІБА в сезоні 2017/18. Хороший знак, що зростає інтерес до клубного баскетболу в Європі і одночасно перевищує наші очікування.

ФІБА-Європа затвердила додаткові критерії допуску клубів до турнірів. Такі як ємність домашньої арени, позиція команди в чемпіонаті.

З огляду на це, ми змушені з розчаруванням констатувати, що два українські клуби не відповідають критерію місткості домашньої арени в мінімум 2000 місць і не підпадають під дію винятків з цих критеріїв на сезон-2017/18, — йдеться у листі.

Нагадаємо, що окрім БІПИ та черкаських Мавп заявку на участь у Кубку Європи відправили срібний призер української Суперліги – Хімік та переможець кубку України з баскетболу – Дніпро. В свою чергу столичний будівельник подав заявку для участі у баскетбольній Лізі чемпіонів.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Будівельник зробив перший крок, щоб повернутися в єврокубки.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Полтавщині збудують круп’яний завод

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua