News.ua


Тренер Пакьяо розповів, що завадило йому виграти бій проти Хорна

Июль 03
13:25 2017

Тренер Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО) Фредді Роуч заявив, що після сенсаційної поразки від Джеффа Хорна (17-0-1, 11 КО), їм удвох з Менні належить посидіти і обдумати всі варіанти.

"На нас чекає довга розмова з Менні. Я вважаю, що поєднання його роботи в політиці і спорті не йде йому на користь. Необхідно почути один одного. Проблеми в тренувальному таборі були і чималі. Катастрофічно не вистачало на все часу. Потім ми переїхали, він зміг сконцентруватися тільки на боксі, і справи пішли вгору. Не скажу, що Пакьяо виглядав погано. Епізодами він був дуже хороший. Я був впевнений, що ми переможемо, а в 9 раунді дострокова перемога була так близька. Я сподівався, він зможе дотиснути Хорна в наступному раунді, але він не зміг", — цитує Роуча BoxingScene.

Нагадаємо, австралієць Джефф Хорн переміг легендарного філіппінця Менні Пакьяо і завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO.

Бій Пакьяо — Хорн відбувся 2 липня в Австралії на стадіоні в Брісбені. За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Хорну.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стали відомі гонорари Пакьяо і Хорна за бій.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Юрій Мороз назвав склад збірної України U16 на турнір розвитку УЄФА

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua