News.ua


Тенісистка Костюк похвалилася ідеальною фігурою на пляжі: фото

Июль 26
16:23 2018

16-річна українська тенісистка Марта Костюк, юна сенсація Australian Open-2018, провела відкрите тренування на пляжі.

На своїй сторінці в Facebook Марта поділилася фотографіями з тренування.

"Коли мій тренер Даріо Новак сказав, що ми йдемо на пісок, я думала, що мене будуть фотографувати на пляжі. Уявіть моє здивування, коли почалося тренування", — написала Марта.

Костюк зізналася, чого позбавляє себе через теніс

Марта Костюк відверто розповіла про труднощі, з якими вона зіткнулася в ранньому віці через професійну кар'єру.

"Через теніс я позбавляю себе багатьох речей, які властиві дитинству. Ви втрачаєте час, коли дійсно щасливі і не відчуваєте ніяких проблем. У вас рано з'являється багато обов'язків, і це вже дуже великий тиск. Це складно, але я справляюся.

Я поїхала у вересні і повернулася в середині грудня, тому я довго не була вдома, і це було дійсно дуже важко. Подумки, дуже важко. В останній раз я була вдома після Australian Open протягом всього лише п'яти днів на початку лютого.

Коли я в Києві, я буваю зайнята з восьмої ранку і до восьмої вечора. У мене немає багато часу бути вдома, але мені дуже подобається там бути. Іноді для мене важко повернутися додому. Тому мені краще залишитися десь на місяць більше", — розповіла Костюк в коментарі Tennis World.

Бойкот змагань в Росії

Марта Костюк принципово відмовилася виступати на турнірах в Росії. Костюк оголосила бойкот змагань в Москві та Санкт-Петербурзі через агресію РФ на Донбасі.

"Так, була пропозиція виступити на відомих турнірах, але я відмовилася. І поки на Сході будуть бойові дії, я вважаю недоречним брати участь в змаганнях, що проводяться в Росії", — сказала Костюк в інтерв'ю виданню Главком.

Нагадаємо, раніше Марта Костюк відверто висловилася про війну України з РФ.

"Звичайно, люди за кордоном цікавляться подіями в Україні. Більшість переконані, що всі проблеми на Сході та Півдні України йдуть з Кремля. Співчувають і підтримують. Мені дуже боляче дивитися на людей, які там страждають.

Я захоплююся героїзмом наших солдат, волонтерів, людей, які віддають своє життя за нашу Батьківщину. Це дає мені сили і впевненості на тенісному корті. Мені є на кого рівнятися, брати приклад і захищати Україну на тенісному фронті", — сказала Костюк в інтерв'ю Главкому.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, юна українська тенісистка оголосила бойкот турнірам в Росії.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Можно ли стирать носки вместе с трусами

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua