News.ua


Стало відомо, де може пройти реванш Кличко — Джошуа

Июнь 21
12:51 2017

Можливий бій-реванш між Володимиром Кличком (64-5, 53 КО) і Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) може пройти в Лас-Вегасі. Про це заявив промоутер британського боксера Едді Хірн.

"Я чув про те, що Кличко поки не дав свою згоду на реванш проти Джошуа. Але для мене це сигнал того, що він і його команда чекають вигідних фінансових пропозицій. Те ж саме я повинен запропонувати і своєму підопічному.

Сьогодні Лас-Вегас є дійсно сильним кандидатом на проведення бою. Я думаю, що Кличко має потребу в новому стимулі. Це означає, що можливо реванш повинен відбутися за межами Великобританії", – заявив Едді Хірн.

Володимир Кличко ще не прийняв рішення про реванш з Джошуа.

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Промоутер Джошуа заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться. Джошуа вже приступив до повноцінних тренувань.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Майк Тайсон дав цінну пораду Ентоні Джошуа.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна відкрила посольство в Ботсвані

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua