News.ua


Російський боксер розмріявся про титули Усика

Август 10
19:02 2018

Чемпіон WBA "у відпустці" росіянин Денис Лебедєв заявив про бажання провести бій проти абсолютного чемпіона у важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО).

Лебедєв повідомив, що якщо його найближчий бій пройде успішно, то наступним кроком стане поєдинок за пояси Олександра Усика.

"Якщо 7 вересня всі складеться вдало, то після цього логічним буде провести титульний бій. Я — чемпіон у відпустці і можу стати обов'язковим претендентом на пояси Олександра Усика. Так що, якщо він залишиться в своїй вазі, то буду битися з ним. Рано чи пізно, йому все одно доведеться захищати свої титули, щоб їх утримати.

Якщо ж з Усиком домовитися не вдасться, то буду шукати інші варіанти. Зі мною давно шукає зустрічі Бейбут Шуменов. Кар'єру завершувати я точно не збираюся, цікаві бої ще будуть", — передає слова Лебедєва sport-express.ru.

Усик став абсолютним чемпіоном

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (15-0, 11 КО) переміг володаря титулів IBF і WBA росіянина Мурата Гассієва (26-1, 19 KO) і таким чином завоював п'ять поясів головних боксерських організацій (WBO, WBC, IBF, WBA і пояс The Ring), та кубок легендарного Мухаммеда Алі.

Відразу після перемоги Олександр Усик кинув виклик британцю Тоні Беллью.

Промоутер Тоні Беллью Едді Хірн заявив, що бій його підопічного проти Олександра Усика може відбутися в жовтні або листопаді, якщо українець захоче боксувати проти британця. Крім того, він вважає, що Беллью в бою з Усиком, швидше за все, буде аутсайдером.

"Беллью готовий. Усик викликав Тоні відразу після бою і підірвав цим бомбу. Вже через півгодини після фіналу суперсерії він дзвонив мені з проханням організувати цей поєдинок. Я поговорив з командою українця — подивимося, що з цього вийде.

Я не бачив бій Усик — Гассієв. В українця був був складний бій в півфіналі з Майрісом Брієдісом. Я думав, що Усика не вистачить на фінал і Гассієв придушить його міццю, проте Олександр впорався.

До фіналу Усик — Гассієв я говорив про три варіанти для Беллью — це Андре Уорд, Адоніс Стівенсон і Тайсон Ф'юрі. Я боявся, що за бій проти Усика або Гассієва не вийде заробити хороші гроші. Думаю, після суботнього вечора ситуація змінилася. Залишилося дочекатися рішення Усика.

Тоні стає краще з кожним боєм. Можливо, в поєдинку з Усиком він буде аутсайдером, але списувати його з рахунків — божевілля.

Коли може відбутися бій Беллью і Усика? У жовтні-листопаді. Зараз ми обмежені в місцях, але для такого бою хочеться знайти підходящу арену з великою кількістю місц ", — сказав Хірн в коментарі BoxingScene.

Унікальний рекорд Олександра Усика

Олександр Усик став першим абсолютним чемпіоном світу в історії України. Раніше лише брати Клички володіли всіма поясами в своїй вазі, але, щоб титули були в руках одного боксера — таке вперше.

Всього ж, завоювавши пояси за чотирма основними версіями — WBA, WBO, WBC і IBF — Усик став четвертим абсолютним чемпіоном з чотирма титулами. Раніше це вдавалося лише американцям Бернарду Хопкінсу і Джермейну Тейлору (середня вага), а також Теренсу Кроуфорду (напівсередня вага).

Олександр став всього лише третім абсолютним чемпіоном світу в історії важкої ваги. Раніше такого статусу досягали Евандер Холіфілд і О'Ніл Белл, але у них обох було лише по три пояси -WBC, WBA і IBF.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Усик розповів, кого хотів би бачити своїм тренером.

Фото – K2 Promotions

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росіяни вдарили ракетою С-300 по житловому комплексу в Харкові, є поранені

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua