News.ua


Промоутер Джошуа розповів, що потрібно, щоб реванш з Кличком відбувся

Июнь 23
15:55 2017

Едді Хірн, промоутер чемпіона світу за версіями WBA IBF IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, заявив про свою впевненість у тому, що Володимир Кличко погодиться на бій-реванш. Однак для цього треба організувати дійсно неординарну подію в світі боксу, щоб повторний поєдинок перевершив рекордні показники першого бою.

"Інтерес до бою-реваншу дійсно величезний: у нас були пропозиції з Нігерії, Китаю, Лас-Вегаса. Деякі з претендентів вже проводили боксерські поєдинки такого масштабу, деякі – ні. Але вибір місця проведення можливого реваншу повинен бути хвилюючим для кожного з боксерів. Бій на Уемблі був рекордним, одним з тих, які потрапляють в історію. Це означає, що якщо я скажу Кличку, що ми можемо провести повторний поєдинок у Стратфорді (один з районів Лондона) на пару мільйонів фунтів, він точно відмовиться від бою і піде на спортивну пенсію. Однак, якщо ми запропонуємо йому, наприклад, поєдинок в Лас-Вегасі на MGM Grand, який принесе більше, ніж перший бій, впевнений, що Володимир погодиться ще раз зустрітися з Джошуа.

У будь-якому випадку нам потрібно зробити щось особливе, а це вимагає часу. Однак, моє внутрішнє відчуття підказує, що цей бій відбудеться", – розповів Хірн в інтерв'ю британському виданню GQ.

Нагадаємо, Володимир Кличко ще не прийняв рішення про реванш з Джошуа.

WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Промоутер Джошуа заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, будь-яке рішення Кличка буде безповоротним.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

G7 обговорила ініціативу Німеччини з пошуку систем ППО для України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua