News.ua


Після перемоги в Rogers Cup Надаль відмовився від наступного турніру

Август 13
14:41 2018

Перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль відмовився виступати на турнірі в Цинциннаті. Про це тенісист заявив після перемоги в Rogers Cup.

За словами спортсмена, його організму необхідний відпочинок, тому він пропустить наступний турнір.

"На жаль, я змушений заявити, що не буду виступати в Цинциннаті цього року. Причиною тому став мій фізичний стан. Мені потрібно подумати про моє здоров'я, щоб залишатися у формі, як зараз. Я хочу висловити подяку своєму другові Андре Сілві, турнірному директору в Цинциннаті, який увійшов в моє становище і ситуацію.

Я дуже люблю теніс і хочу грати у всіх турнірах. Але іноді моє тіло ясно дає зрозуміти, що потрібно взяти паузу. А попереду у мене ще півфінал Кубка Девіса після Відкритого чемпіонату США з тенісу", — сказав Надаль.

Надаль виграв Rogers Cup і встановив унікальний рекорд

Перша ракетка світу Рафаель Надаль переміг в турнірі Rogers Cup у Торонто, завоювавши таким чином 80-й титул у кар'єрі.

У фіналі турніру Рафаель Надаль обіграв грека Стефаноса Ціціпасу — 6:2, 7:6 (4).

За кількістю титулів Надаль став четвертим в історії світового тенісу. До нього такої ж позначки досягали Джиммі Коннорс (109 титулів), Роджер Федерер (98) та Іван Лендл (94).

Сімона Халеп вдруге стала чемпіонкою Rogers Cup

Перша ракетка світу румунка Симона Халеп переграла американку Слоан Стівенс у фіналі Rogers Cup у Монреалі, і вдруге стала чемпіонкою цього престижного турніру.

У першій партії Халеп швидко вийшла вперед з рахунком 4:1, але Стівенс зрівняла рахунок, перевівши гру в тай-брейк, де перша румунка була сильнішою (8-6). У другому сеті американка зробила два брейки на подачі Халеп і взяла партію.

У третьому сеті Стівенс програла три гейми на своїй подачі і не зуміла відігратися, взявши всього 2 подачі румунки.

Це був п'ятий фінал і третій титул Сімони Халеп у 2018 році. До цього вона перемагала в Шеньчжень і на Ролан Гаррос. Також це її друга перемога на Rogers Cup. До цього вона перемагала у 2016 році.

"Після Ролан Гаррос у мене була тривала перерва. Потім на Вімблдоні я виглядала не надто добре, мені просто не хотілося виходити на корт після такого великого успіху.

Після Вімблдону я навіть не доторкалася до ракетки протягом трьох тижнів, тому в Монреаль приїхала свіжою і з бажанням грати.

Мотивація? Звичайно, я не втратила мотивацію. Як можна її втратити, якщо я виграла тільки один турнір великого шолома, а не, наприклад, 20 турнірів. Так що я хочу перемагати і далі", прокоментувала перемогу Халеп.

Нагадаємо, що чемпіонка Rogers Cup 2017, перша ракетка України, Еліна Світоліна не змогла захистити титул цього року. У півфіналі турніру Світоліна програла Слоан Стівенс — 6:3, 6:3.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Сімона Халеп вдруге стала чемпіонкою Rogers Cup.

Фото – Getty Images

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Верещук спростувала інформацію про призначення на посаду голови Тернопільської ОВА

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua