News.ua


Перший новачок: Саррі забрав до Челсі зірку Наполі

Июль 14
22:32 2018

Новий тренер Челсі Мауріціо Саррі з першого дня роботи почав підлаштовувати команду під себе. Лондонський клуб через кілька годин після презентації коуча оголосив про покупку гравця Наполі Жоржиньо.

Італієць бразильського походження обійшовся Челсі у 65 млн євро. Контракт з Жоржиньо уклали на п'ять років. Челсі виграв боротьбу за 26-річного футболіста у Манчестер Сіті.

Жоржиньо грав за Наполі з 2014 року. Раніше він захищав кольори Верони. На рахунку півзахисника 151 матч, 9 голів та 15 результативних пасів у Серії А.

Раніше лондонський Челсі представив новим головним тренером команди італійця Мауріціо Саррі.

Деталі контракту Саррі з Челсі поки не розголошуються.

Мауріціо Саррі працював тренером Наполі з 2015 року. Перед цим, з 1990 року, він пропрацював у понад 10 італійських клубів.

Абрамович кинув попереднього тренера Челсі

Лондонський Челсі, який належить російському олігарху Роману Абрамовичу, звільнив з посади головного тренера Антоніо Конте та не виплатив йому компенсацію.

За інформацією Sky Sport Italia, Конте мав отримати 11 млн фунтів в разі розриву контракту з ініціативи Челсі, однак не побачив цих грошей. Італійський коуч не має наміру миритися з цією ситуацією і вже попросив своїх юристів вивчити це питання.

Антоніо Конте очолив Челсі влітку 2016 року та в перший сезон виграв англійську Прем'єр-лігу. Минулого сезону "сині" посіли п'яте місце в АПЛ, а у Лізі чемпіонів вилетіли в 1/8 фіналу від Барселони.

Перед Челсі Конте з 2014 по 2016 тренував збірну Італії. Ще раніше, з 2011 року, він працював з Ювентусом, з яким тричi вигравав чемпіонат Італії.

Дивіться: найкращі матчі Жоржиньо за Наполі

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Андрій Ярмоленко провів перше тренування у Вест Хемі.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua