News.ua


Пакьяо звинуватили в надмірній самовпевненості

Июль 05
12:07 2017

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум впевнений, що однією з причин поразки Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО) в бою проти Джеффа Хорна (17-0-1, 11 КО) стала його надмірна впевненість у своїй перемозі.

"Ось, що відбувається, коли ти виходиш в ринг самовпевненим, а в твоєму кутку працюють дебіли, які говорять, що Хорн зможе перемогти, тільки якщо Менні спіткнеться і впаде по шляху до рингу. Я, наприклад, бачив виступ цього хлопця в Новій Зеландії і знав, що він майстерний боєць, як і те, що це буде непростий поєдинок. Якщо Менні хоче реванш, я його зроблю. Але я не буду наполягати – нехай Пакьяо сам вирішує", – заявив Боб Арум.

Нагадаємо, австралієць Джефф Хорн переміг легендарного філіппінця Менні Пакьяо і завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO.

Бій Пакьяо — Хорн відбувся 2 липня в Австралії на стадіоні в Брісбені. За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Хорну.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Пакьяо розповів, коли прийме рішення щодо подальшої кар'єри.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Авторам фільму «20 днів у Маріуполі» вручили Шевченківську премію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua