News.ua


Макгрегора назвали найбільш недооціненим бійцем UFC

Август 13
17:02 2018

Президент UFC Дана Уайт вважає, що екс-чемпіон у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-3) є одним з найбільш недооцінених бійців організації.

"Смішно про це говорити, з огляду на його популярність і зоряний статус, але Конор Макгрегор є одним з найбільш недооцінених бійців UFC. Давайте згадаємо бій проти Жозе Альдо. Він пообіцяв вийти і нокаутувати його в першому раунді, і зробив це.

Багато говорили, що він програє Альваресу через незручний стиль і боротьбі Едді. Згадайте, як він виглядав в цьому поєдинку. Люди твердили, що Чад Мендес зуміє здолати його завдяки своїм борцівським навичкам, а після перемоги Конора почали говорити, що Мендесу не вистачило часу на підготовку. У цього списку немає кінця", — заявив Уайт в ефірі UFC Unfiltered.

Бій Макгрегор — Нурмагомедов

6 жовтня на турнірі UFC 229 відбудеться довгоочікуваний бій між екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-3) і чемпіоном в легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (26-0). Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Оуен Роуді, тренер Макгрегора з боксу, впевнений, що його підопічний зуміє завдати першої поразки Нурмагомедову.

"Конор у фантастичній формі, він постійно тренується і вдосконалюється. 6 жовтня ви побачите його вдвічі сильнішим, в порівнянні з тим, як він виглядав в своїх попередніх поєдинках. Зараз ми розробляємо план на бій і готуємося до того, що планує продемонструвати Хабіб.

Хабіб ніколи не зустрічався з ударником рівня Конора Макгрегора. Якщо його суперники змогли потрапити по ньому, то Конор вже точно зможе. А в 99% випадків потрапляння Конора завершується нокаутом. Я впевнений в тому, що Конор зуміє завдати свій удар. Питання тільки в тому, чи зможе Хабіб піднятися після цього.

Звичайно, Хабіб представляє собою певну загрозу, у нього приголомшливий грепплінг. Проте, у кожного бійця є свої слабкі сторони і кожен може програти. Конор потрапить точно в щелепу і вирубає його. Це лише питання часу. Якщо Конор потрапить на початку першого раунду, то все завершиться", — сказав Роуді.

Ставки букмекерів на бій Макгрегор — Нурмагомедов:

На думку букмекерів, фаворитом цього поєдинку є росіянин. Коефіцієнт на перемогу Нурмагомедова становить 1,64, а на перемогу Макгрегора — 2,35.

Спортивні аналітики прогнозують, що бій не пройде всі відведені п'ять раундів — коефіцієнт тут 1,35.

UFC відмовилися від розкрутки бою Макгрегор — Нурмагомедов

Президент UFC Дана Уайт повідомив, що не буде організовувати світове турне для розкручування бою між екс-чемпіоном Конором Макгрегором і Хабібом Нурмагомедовим.

"У нас немає часу на світове промо. Ці хлопці будуть битися в перший тиждень жовтня. Вони обидва вже почнуть тренувальний табір. Але я зроблю що-небудь цікаве і незвичайне. У мене в понеділок запланована велика зустріч, щоб обговорити варіанти просування даного поєдинку", — заявив Уайт.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, UFC анонсувала головні бої літа та осені.

Фото – twitter.com/thenotoriousmma

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

До Ради надійшла заява Сольського про відставку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua