News.ua


Ломаченко став суперчемпіоном WBA

Август 13
09:31 2018

Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) отримав статус суперчемпіона WBA.

Цей титул дозволить Ломаченку претендувати на бій з чемпіоном за версією WBA в будь-якій ваговій категорії.

За інформацією Ring Polska, WBA вирішила розіграти пояс звичайного чемпіона організації між Хорхе Лінаресом і Даудом Йорданом, які незабаром мають почати переговори.

Оголошено дату наступного бою Ломаченка

Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) проведе наступний бій 1 грудня. Про це розповів його менеджер Егіс Клімас.

"Відновлення йде добре. Ми провели разом 3-4 дня в Москві — Ломаченко прилетів підтримати свого друга Олександра Усика у вирішальному поєдинку Суперсеріі проти росіянина Мурата Гассієва.

Ломаченко працює з фізіотерапевтом. Все йде за графіком. Лікар каже, що операція пройшла без ускладнень, він радий ходом відновлення. Незабаром на Василя чекає ще один візит до лікарів.

Плани на майбутнє? Я буквально щойно спілкувався з Top Rank, говорив з її главою Бобом Арумом. Плани такі: 25 серпня Бельтран проведе бій з пуерторіканцем Хосе Педрасою, а Ломаченко зустрічається з переможцем протистояння. Бій Ломаченка з переможцем бою Бельтран-Педраса відбудеться 1 грудня", — передає слова Клімас ESPN.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суперником Ломаченка може стати Рей Бельтран (35-1-7, 21 КО) або Хосе Педрас (24-1, 12 КО).

Операція Ломаченка

Василь Ломаченко переніс операцію на плечі, яка пройшла 30 травня в США.

Про це Ломаченко повідомив на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши декілька фотографій. Операція пройшла успішно.

Менеджер Василя Ломаченка Егіс Клімас розповів, що українцеві пощастило закінчити поєдинок з такою травмою.

"Схоже, під час бою з Лінаресом приблизно в другому раунді Василь отримав зміщення плеча, яке пізніше повернулося на місце. Травма виявилася досить серйозною і Ломаченко пощастило, що він зміг продовжити бій з Хорхе", — розповів Клімас в коментарі ресурсу Boxingscene.

Доктор Ніл Елатраш, який оперував Ломаченка, підтвердив, що все пройшло без ускладнень, і проблем з термінами відновлення боксера бути не повинно.

"Василь переніс артроскопічну операцію по відновленню суглобової губи плеча. Як і очікувалося, все пройшло без ускладнень. Відштовхуючись від ходу операції, наш прогноз щодо термінів відновлення оптимістичний. Впевнені, Василь вже незабаром повернеться до змагань і буде надалі виступати на своєму звичному рівні", — расскзал Елатраш.

Нагадаємо, боксер розповів, що повернеться на ринг у грудні.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ломаченко нокаутував Лінареса і встановив рекорд.

Фото – Getty Images, facebook.com/VasylLomachenko

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Циклон приніс пил та пісок із Сахари у Херсон

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua