News.ua


Ф’юрі жорстко розкритикував Джошуа і Уайлдера

Июль 27
13:13 2018

Колишній чемпіон світу в хевівейте британець Тайсон Ф'юрі (26-0, 19 КО) розкритикував Деонтея Уайлдера (40-0, 39 КО) та Ентоні Джошуа (21-0, 20 KO), які вже довгий час намагаються домовитися про бій.

"Дивні речі відбуваються. Чув напередодні, Уайлдер повідомив про те, що якщо не домовиться з Джошуа, то поб'ється з Тайсоном Ф'юрі. Потім чую, вже Джошуа говорить про те, що якщо Уайлдер не підпише контракт, то він поб'ється з Тайсоном Ф'юрі. Хлопці, вам що, зайнятися нічим? Живіть своїм життям, бийтеся з ким треба. Життя триває. Я зустрінуся з вами, коли буду до цього готовий. Не раніше. Бій відбудеться на моїх умовах.

"І пам'ятайте, я — лінійний чемпіон. Так що бийтеся один з одним і визначайте, хто з вас гідний провести бій з лінійним чемпіоном світу", — заявив Ф'юрі.

Нагадаємо, раніше Джошуа повідомив, що підписав контракт на бій з Деонтеєм Уайлдером і чекає від нього відповіді.

$50 млн. за бій

Чемпіон світу за версією WBC Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) запропонував Ентоні Джошуа 50 мільйонів доларів за бій з ним. Про це пише BoxingScene.

За інформацією видання, промоутер Лу Дібелла заявив, що команда Уайлдера відправила пропозицію Джошуа з вказаною сумою.

Згідно з контрактом, Джошуа отримає 50 мільйонів незалежно від того, якими будуть збори. Але в разі, якщо дохід перевищить 100 мільйонів, то гонорари поділять порівну.

Пропозиція команди Джошуа

Команда Джошуа зробила пропозицію Уайлдеру в розмірі $12,5 млн. за об'єднувальний поєдинок.

При цьому пропозиція не включає розподіл прибутку від продажу квитків та продажу трансляцій в системі Pay-Per-View у Великобританії.

Контракт був відправлений з умовою прийняття рішення протягом 48 годин, після закінчення яких промоутер Джошуа Едді Хірн почне переговори з представниками російського боксера Олександра Повєткіна (34-1, 24 KO).

"Це в п'ять разів більше, ніж Уайлдер заробив за будь-який свій бій. Ця пропозиція не підлягає обговоренню. Якщо Уайлдер не хоче цього бою, ми подбаємо про наших обов'язкових суперників і повернемося до переговорів з Уайлдером в грудні або січні наступного року", — заявив Едді Хірн.

Відмова Уайлдера

Команда Уайлдера відмовилася прийняти ці умови. Справа в тому, що за попередніми оцінками бій Джоуша — Уайлдер може принести від $50 до $100 млн. і запропонована сума гонорару ніяк не вписується в схему поділу 60 на 40, з якою згоден американець.

"Уайлдер говорить про розподіл прибутку від 60 до 40 в нашу користь, але це не відображає маркетинговий внесок, який вони обидва роблять для дуелі. Уайлдер повинен прийняти нашу пропозицію або в своєму бою заробить в десять разів менше, ніж ми пропонуємо", — додав Хірн.

Нагадаємо, Уайлдер впевнений, що команда Джошуа не хоче організовувати їх поєдинок, і просто відтягує цей бій. Уайлдер підкреслює, що команда британця говорить тільки про гроші.

"Команда Джошуа не хоче цього бою. Едді Хірн не вірить в Ентоні. Джошуа не хоче дивитися мені в обличчя. Вони завжди будуть вибирати більш слабкого суперника, щоб легко побити того.

Вони говорять тільки про гроші, але я вже сказав свою позицію — давайте зробимо цей бій! Я візьму стільки, скільки ви мені запропонуєте, але за умови, що ви тоді погодитеся на те ж саме в матчі-реванші", — сказав Уайлдер в інтерв'ю Radio SiriusXM.

Ставки букмекерів на бій Джошуа – Уайлдер

Тим часом, букмекерські контори вже почали приймати ставки на гіпотетичний поєдинок Джошуа – Уайлдер.

На думку букмекерів фаворитом цього бою є британський боксер. Ставки на його перемогу приймаються з розрахунку 1,44. Трохи менше шансів на перемогу у американця — 2,75.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Уайлдер вважає себе найнебезпечнішою людиною в суперважкій вазі.

Фото – Getty Images

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Дніпропетровщині через уламки збитої ракети спалахнула пожежа

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua