News.ua


Бордо — Маріуполь: де дивитися матч-відповідь

Август 13
15:51 2018

16 серпня "Маріуполь" у повторному поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи зіграє з "Бордо". Матч пройде у Франції, на стадіоні Матмют Атлантик. Початок — 21:45 за київським часом.

Протистояння Бордо — Маріуполь в прямому ефірі покаже телеканал Футбол 2.

Став відомий склад суддівської бригади, яка буде судити цей поєдинок.

Арбітр — Ендрю Даллас (Шотландія), асистенти — Грем Стюарт, Джордан Стовкой (Шотландія), четвертий арбітр — Ніколас Уалш (Шотландія).

За прогнозами букмекерів, перевага в цьому матчі на стороні французької команди. Так, компанія 1xBet приймає ставки на перемогу "Маріуполя" з коефіцієнтом 13,5, а на "Бордо" — 1,27. Нічия оцінюється в 6,0.

Нагадаємо, перша зустріч "Маріуполя" і "Бордо" відбулася 3 серпня в Одесі, і завершилася поразкою українського клубу з рахунком 1:3.

Найдорожчий трансфер в історії футболу

Голкіпер "Атлетика" Кепа Аррісабалага перейшов до англійського "Челсі" за 80 млн. євро, що стало найдорожчим трансфером воротаря в історії футболу. Крім того, Кепа став найдорожчим іспанським гравцем в історії, і найдорожчим голкіпером у світі.

Як повідомила прес-служба "Атлетика", Аррісабалага викупив власний контракт, заплативши відступні у розмірі 80 млн. євро. В офіційному повідомленні "Атлетика" нічого не повідомляється про "Челсі". Іспанський клуб лише інформує про припинення трудової угоди зі своїм воротарем.

Аррісабалага повинен замінити у воротах "Челсі" Тібо Куртуа. Нещодавно з'явилася інформація, що "Реал" домовився про трансфер бельгійця. Контракт футболіста з мадридським клубом буде розрахований на чотири роки, а сума трансферу нібито складе 35 млн. євро.

Відзначимо, що попередній рекорд належав бразильцеві Алісону Бекеру, за якого "Ліверпуль" заплатив "Ромі" 75 млн. євро.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Динамо і Славія зіграли внічию.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Умєров подякував Столтенбергу за заклики до країн НАТО посилити захист українського неба

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua