News.ua


WOODsystems навчає як гарно оформити кухонний фартух

Январь 14
11:07 2023

Як гарно оформити кухонний фартух

Незважаючи на величезну різноманітність продукції, кухонний фартух з плитки набрид. На щастя, дизайнери Woodsystems, допускають застосування різних, часом досить несподіваних матеріалів. Так, є приклад красивої білої кухні на замовлення, яку вдало доповнили чорною дошкою з фарбою грифель. Вийшло стильно та незвичайно, а фартух придбав додатковий функціонал – на ньому можна писати записки один одному чи рецепти.

Найчастіші варіанти застосування нетрадиційних матеріалів

 

Конкуренцію плитці складають:

Скляний фартух кухонний від Woodsystems. Він чудово виглядає і добре миється, але потрібно застосовувати спеціальні засоби, щоб не було розлучень і уникати точкових ударів. При бажанні можна нанести будь-який малюнок, що поєднується з кухнею на замовлення або просто підібрати потрібну кольорову гаму з дизайнерами Woodsystems.

Керамограніт від Woodsystems. Це дуже міцний і досить гарний матеріал, який витримує найскладніші умови експлуатації. Єдиний мінус – висока вартість такого фартуха, складність монтажу через велику вагу керамограніту.

Дерев’яний фартух кухонний від Woodsystems. Це досить примхливий матеріал, який не любить випаровування та краплі води. На деревині досить складно видаляти сліди кіптяви та жиру, тому варіант не рекомендують застосовувати на тих кухнях, де багато варять та смажать. Це швидше варіант для холостяка, який майже не готує.

Кухонний фартух із ПВХ панелей від Woodsystems Одна з найголовніших переваг – доступна ціна та простота монтажу. Кухонний фартух цього матеріалу можна самостійно міняти досить часто, поєднуючи її з кольором стін або стільниці. При цьому за своїми експлуатаційними властивостями та характеристиками ПВХ плити практично не поступаються керамічній плитці. Щодо дизайну, то тут дуже великий вибір не тільки відтінків, а й фактур. Є ПВХ панелі, що імітують шкіру, камінь чи цеглу.

Можна використовувати інші матеріали – метал, ламінат. І навіть шпалери, якщо потрібно швидко і недорого оновити обстановку, а грошей на монтаж дорогого фартуха та виготовлення кухонь поки що немає.

Як поєднувати стільницю та фартух?

Вибираючи відтінок, дизайнери Woodsystems радять скористатися кольором і підбирати контрастні кольори. Наприклад, до теплої помаранчевої стільниці встановити блакитний або сірий фартух кухонний з плитки. Але можна вибирати і схожі відтінки. Дуже красиво виглядає білий фартух із білою або пастельною кухнею. При цьому стільниця може мати всі відтінки натурального дерева.

Вибираючи кухню під замовлення від Woodsystems, заздалегідь продумайте колірну гаму обробки приміщення та використовувані матеріали, щоб отримати найкращий результат.

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

2024 |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua