News.ua


Росіянам варто готуватися до терактів по всій країні – Мирослав Гай

Март 16
17:36 2017

Спецслужби Кремля готують теракти в Росії, щоб звинуватити в цьому Україну. У зв’язку з цим громадяни Російської Федерації, а також жителі анексованого Криму, з метою безпеки повинні проявити пильність. Як передає replyua.net, про це в інтерв’ю ЗМІ заявив керівник благодійної організації «Фонд» Мир і Ко» Мирослав Гай.

«Зараз ми бачимо хвилю звинувачень з боку Росії на адресу України нібито в підготовці терористичних актів. Це небезпечна риторика», – сказав він. Гай нагадав, як перед початком другої чеченської кампанії в Росії відбулася серія вибухів в житлових будинках. «Кремль тоді звинуватив Чечню в цих терактах, після чого почалася велика руйнівна війна, в якій загинула величезна кількість людей», – зазначив Гай.

За його словами, пильність повинні проявити і кримчани. «Частіше перевіряти підвали, автомобілі поруч, бути уважними в громадських місцях … Тому що спецслужби РФ вже неодноразово доводили, що терористичний акт – це улюблений засіб для підливання масла у вогонь перед черговою ескалацією бойових дій або якихось воєн на дипломатичному фронті. Будьте уважні , будьте обережні, тому що риторика вашого вищого керівництва змушує турбуватися нас, а найбільше вона повинна турбувати вас. Зазвичай після таких заяв, звичайний майор ФСБ заносить гексоген в підвали де-небудь там, в Росії», – додав Гай.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Азербайджан і Вірменія встановили перший прикордонний стовп

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua