News.ua


Копчення продуктів в закритому круглому грилі

Ноябрь 20
10:29 2024

Ви як любитель гриля з ентузіазмом любите приймати нові виклики? А якщо спробувати метод гарячого копчення навіть не маючи для цього коптильню? Адже ви можете перетворити свій власний круглий гриль з кришкою на коптильню.

Надзвичайно ніжне м’ясо, яке тане в роті, поєднується з неповторним ароматом копченості – такого смачного результату можна досягти лише за допомогою так званого методу «Low and Slow». Це означає, що низькі температури й багато часу є основними вимогами при приготуванні барбекю. Якщо ви думаєте, що для цього вам потрібна коптильня для дому, ви помиляєтеся. Для копчення можна використовувати й звичайний вугільний гриль, якщо звернути увагу на кілька речей і мати трохи терпіння.

Копчення чи гриль – яка різниця?

На вугільному грилі м’ясо, рибу тощо зазвичай смажать на відкритому вогні, тобто на прямому вогні, швидко і при високих температурах. Цей спосіб є найпопулярнішим видом смаження. Під час копчення їжа на грилі оточена гарячим димом і готується повільно завдяки низьким температурам. Смачні класичні страви, які ідеально готуються в коптильні, включають яловичу грудку, свинину та реберця. Стейки або рибу також можна доповнити характерною димною ноткою.

Коптильня підтримує вогонь і температуру на достатньо низькому рівні, щоб коптити м’ясо при температурі близько 120 С. Завдяки вугільному чайнику-грилю ви можете імітувати функцію коптильні, зменшивши вогонь усередині пристрою. Це дозволяє генерувати низькі температури, як це відбувається в коптильні. Деревне вугілля або брикети складаються лише з одного боку гриля, тоді як їжа, яку потрібно смажити, знаходить своє місце з протилежного боку. Це означає, що вона знаходиться не на самому вогні, а готується лише на непрямому вогні та димі.

Брикети складаються в мангал півкільцем. Але так, щоб у них був постійний контакт. Декілька корисних порад щодо деревини:

  • спеціальна деревна чи коптильна тріска забезпечує утворення ароматного диму у вашому грилі для копчення;
  • різні породи деревини підходять для копчення різних видів м’яса (наприклад, птиця і риба дуже добре поєднуються з яблучною деревиною, а баранина, яловичина і свинина чудово поєднуються з дубом з віскі);
  • оскільки коптильна стружка, якщо її не обробляти, згорить занадто швидко, її необхідно попередньо зволожити, залежно від смаку, ви можете використовувати воду, а також пиво або вино.

Якщо ви любите копчені продукти, але не маєте коптильню, такий спосіб вас дійсно вразить. Адже можна пробувати нові способи приготування звичайних продуктів і все це з улюбленим домашнім грилем.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Леся Никитюк и Дмитрий Бабчук — новое селфи пары

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua