News.ua


Відомий американський рок-співак ледь не загинув на сцені

Декабрь 01
00:53 2017

Відомий американський рок-співак ледь не загинув на сцені
Американський рок-виконавець Мерилін Менсон, відомий своїми ексцентричними вчинками, ледь не загинув на сцені під час концерту, — інформує видання replyua.net з посиланням на ВВС.
Зокрема, під час останнього концерту в Нью-Йорку Менсон виконував композицію Sweet Dreams у концертному залі «Хаммерштейн Болрум». Позаду на сцені знаходились декорації у вигляді двох величезних пістолетів. Ймовірно, бажаючи додати експресії, Менсон почав лізти вгору по цих декораціях. Тим не менш, вони не витримали навантаження і обвалились разом зі співаком. Учасники гурту намагались звільнити Менсона з-під гори уламків, але їм це не відразу вдалось. У мережі поширили відео, на якому видно як співак лежить під уламками.
Очевидці подію зазначають, що співак заледве рухався і, здається, від ударів втратив свідомість. Організатори прикрили тіло Менсона чорним простирадлом. У такій позі він пролежав не менше п’ятнадцяти хвилин. Відтак чоловіка нарешті доправили до автомобіля швидкої допомоги. Організатори поки ніяк не коментують стан співака, але вже встигли скасувати його концерт у Бостоні, який мав відбуватись завтра ввечері. Нагадаємо, сорокавосьмирічний Менсон проводить гастрольне турне під назвою Heaven Upside Down.

Источник: replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Глава МЗС Естонії про ракетну атаку по Дніпру: Ми могли цьому запобігти, але не змогли

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua